top of page
SkyLabBG.jpg

Monitoring van Objecten met IoT Inclinosensoren

In een wereld waar precisie en duurzaamheid sleutelwoorden zijn, introduceert SkyLab de toekomst van objectmonitoring. Met geavanceerde inclinosensoren en online dashboards zet SkyLab een nieuwe standaard in de branche. Deze inclinosensoren, ook wel bekend als clinometers, tiltsensoren of hellingmeters, zijn onmisbaar voor het meten van hellinghoeken met ongeëvenaarde nauwkeurigheid, gebruikmakend van de zwaartekracht. Ze zijn essentieel voor het monitoren van objecten zoals damwanden, kademuren, funderingspalen, meerpalen, het spoorwegen, tunnels en gebouwen, waarbij elke scheefstand en/of beweging nauwlettend wordt gevolgd.


Nauwkeurig en real-time meten van kantelingen met IoT Inclino-, Bewegings- en Tilt-sensoren

De reeds bewezen technologie achter de Inclino-, Bewegings- en Tilt-sensoren krijgt een nieuwe dimensie door de integratie met het Internet of Things (IoT). Dit markeert een revolutionaire stap voorwaarts in de toegankelijkheid en inzetbaarheid van deze oplossingen.

  

SkyLab connect monopile hellingmeters met SkyNet IoT netwerk at Sea

Waar vroeger nog energie-inefficiënte, kostbare apparatuur nodig was, biedt SkyLab B.V. nu compacte, draadloze IP67 sensoroplossingen. Deze oplossingen functioneren jarenlang op één batterijlading, waarbij ze objecten realtime monitoren met een hoge precisie (0,01°) en elke verandering in hellingshoeken over de meerdere assen (X, Y, Z) registreren.

Monitoren beweging overgang grondlichaam naar een brug, sluis of viaduct

De verzamelde data is realtime toegankelijk en met behoud van een historisch overzicht via een online webportaal. Gebruikers kunnen hier data vergelijken, grafieken genereren van individuele en gecombineerde sensorgegevens, en drempelwaarden instellen voor onmiddellijke notificaties bij overschrijding van hoekwaarden. Dit maakt het mogelijk om belangrijke en kritische objecten effectief te bewaken, zoals het spoor, tunnels, meerpalen tot bruggen en kademuren, die onderhevig zijn aan klimaatveranderingen.


Het meten van het ver-kantelen van en verzakkingen veroorzaakt door klimaatverandering of dassenburchten.

SkyLab B.V. levert niet alleen geavanceerde IoT-oplossingen, maar biedt ook volledige ondersteuning bij installatie, implementatie en biedt internationale connectiviteit via het SkyNet IoT netwerk, inclusief klant webportalen en/of POST DATA-notificaties.

SkyLab biedt een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor de levering en visualisatie van gegevens afkomstig van IoT-sensoren.

Ontdek hoe SkyLab uw objecten of projecten kan transformeren met real-time, nauwkeurige monitoring. Of het nu gaat om het bewaken van de integriteit van infrastructuur of het waarborgen van de veiligheid van bouwprojecten en renovatie, SkyLab staat klaar om u te dienen met toonaangevende IoT-oplossingen.

Over SkyLab B.V. : Met onze uitgebreide expertise in het bieden van robuuste IoT-oplossingen, positioneert SkyLab B.V. zich in de voorhoede van technologische innovatie. Onze toewijding ligt bij het verbeteren van monitoring en veiligheid binnen diverse industrieën. SkyLab onderscheidt zich als een van de weinige aanbieders door een totaaloplossing te bieden voor IoT-toepassingen, inclusief installatie, gegevenslevering met maximale internationale connectiviteit via het SkyNet IoT netwerk.

Voor meer informatie nodigen wij u uit onze websites www.SkyLab.nl en www.SkyNetIoT.io te bezoeken of om direct contact met ons op te nemen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page