top of page
SkyLabBG.jpg

SkyLab's record-hoogte Gateway breidt IoT-netwerk uit in de haven van Rotterdam

SkyLab heeft het openbare Internet of Things-netwerk uitgebreid in de haven van Rotterdam, op het gebouw van Uniper Benelux, Maasvlakte.

working on roof at Juniper Rotterdam

Deze gateway bereikt een Nederlandse recordhoogte van 130 meter boven de grond. De gateway is verbonden met het grootste gemeenschapsnetwerk ter wereld, The Things Network & Industries, en kan een straal van maximaal 15 km (ongeveer 700 km²) en zelfs meer voor buitensensoren bieden. Het dekt een groot deel van de Rotterdamse Maasvlakte, de Noordzee, Hoek van Holland, Zeeland en de havenspoorwegen. Deze gateway kan tot tienduizenden LoRaWAN® Low Power Long Range-sensoren ondersteunen voor diverse toepassingen, zoals industrie, beveiliging, energie & nutsvoorzieningen, logistiek & supply chain, slimme gebouw-/faciliteitsbeheer- en milieuprojecten. In de komende periode zullen SkyLab en partners dit www.TTN010.nl netwerk snel uitbreiden met meer gateways van de hoofdhaven naar de stad Rotterdam en naburige steden.

Port of Rotterdam Ships

Samen zullen we dit netwerk sterker, groter en robuuster maken dan andere. Als u wilt deelnemen, bijdragen of meer wilt weten over (sensor)oplossingen, neem dan contact met ons op.

Lora gateway on rooftop Juniper rotterdam

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page