top of page
SkyLabBG.jpg

SkyLab Versterkt IoT Dekking: LoRaWAN® Gateway op Calandbrug Rotterdam-Europoort voor Havenuitbreiding

Bijgewerkt op: 29 dec. 2023

SkyLab heeft een LoRaWAN®-gateway geïnstalleerd op de Calandbrug Rotterdam-Europoort om de dekking van het havengebied van Rotterdam met Internet of Things uit te breiden. Dankzij de uitstekende locatie van de gateway wordt de dekking en redundantie van het wereldwijde Internet of Things (IoT)-netwerk aanzienlijk vergroot.

The Things Network & Industries is het snelst groeiende community IoT-netwerk ter wereld. LoRaWAN® staat voor: Long Range & Low Power, het is veiliger en robuuster dan conventionele oplossingen en stelt sensoren in staat autonoom jarenlang te werken.

ProRail, VolkerRail, Rijkswaterstaat, Nationaal Data Wegverkeer, Customs, Bureau Veritas en Vopak behoren tot de bedrijven die gezamenlijk de inspanningen versterken om deze uitgebreide dekking verder te vergroten en te benutten voor hun eigen (en andere) IoT-projecten met behulp van The Things Network and Industries.

IoT-technologieën kunnen worden toegepast voor een groot aantal toepassingen in havens, industrieën en steden. Havens zoals Amsterdam, Moerdijk en Antwerpen, samen met anderen over de hele wereld, investeren in het worden van een slimme haven met behulp van IoT.

Als u ook geïnteresseerd bent om deel te nemen en wilt beginnen met IoT, neem dan gerust contact met ons op.

Lora gateway on Calandbrug

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page