top of page
SkyLabBG.jpg

Stadsleven Revolutionair Transformeren met LoRaWAN Milieu Sensoren voor Real-time Inzichten

Skylab plaatst nieuwe LoRaWAN-omgevingssensoren die de temperatuur, vochtigheid, CO2-niveaus en barometrische druk meten. Hiermee krijgen steden, overheidsinstanties en burgers inzicht in hun leefomgeving.

Traditioneel plaatsten overheidsorganisaties zoals het RIVM enkele sensoren per gemeente of stad. Dit gaf inzicht in het nationale klimaat, maar niet lokaal, zoals binnen de steden zelf. Met de recente innovaties in sensoren en LoRa-technologie is het nu makkelijker dan ooit om milieusensoren overal in de stad te plaatsen. Initiatieven van steden, burgers en bedrijven (waaronder Skylab) hebben al geleid tot de oprichting van de eerste projecten om sensoren te plaatsen en te verbinden die verspreid zijn over een stad.

Het inzicht in deze datasets is de eerste stap om de kwaliteit van hun leefomgeving te verbeteren en de efficiëntie in alledaagse handelingen te vergroten. Denk hierbij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit, het lokaliseren van warme plekken, maar ook het voorkomen van verkeersopstoppingen en vele andere toepassingen.




Recente blogposts

Alles weergeven

SkyLab B.V.
Europe

Zwarte Zee 20

3144 DE  Maassluis

Nederland

EU@SkyLabIoT.com

+31 10 760 03 96

SkyLab B.V.
Amerika

3690 Airport Road

Boca Raton, FL 33431

Florida USA

USA@SkyLabIoT.com

+1 561 376 8989

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page