top of page
SkyLabBG.jpg

Nieuwe LongAP Next level LoRaWAN gateways

We zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat SkyLab B.V. de belangrijkste distributeur is geworden van LongAP-gateways in Europa. Dit omvat de NIEUWE LongAP Pro LoRaWAN®-gateway voor buitengebruik die een eenvoudig en betrouwbaar installatieproces ondersteunt. Een andere geweldige functie is dat de gateway volledig beheer op afstand en onboarding biedt.

De LongAP Pro kan worden verbonden met internet via ethernet of optioneel 4G/LTE met GPS/GNSS-ontvanger. De LongAP Pro heeft een krachtige processor en beschikt over een unieke multi-multi-network packet forwarder om gelijktijdig meerdere LoRa®-netwerken te ondersteunen (openbaar, commercieel en/of privé), waardoor de totale eigendomskosten worden verlaagd en de bruikbaarheid wordt vergroot. Netwerken kunnen op afstand worden toegevoegd en beheerd vanuit het online beheerdashboard van LongAP. De LongAP Pro biedt ook extra ondersteuning voor dual multi-band toepassingen zoals 868 MHz en 2,4 GHz (wereldwijde maritieme) LoRa®-frequenties. SkyLab B.V. wordt de exclusieve Europese distributeur voor LongAP, verantwoordelijk voor verkoop en ondersteuning. Het team van SkyLab is een van de vroege adopters van LoRa-technologie; ze zullen het merk LongAP versterken met hun ondersteunings- en verkoopteams.

De LongAP Pro is ontworpen om meerdere LoRa-netwerken te ondersteunen. Sommige netwerken vereisen certificering of vergelijkbare verificatie voordat gateways aan het netwerk kunnen worden toegevoegd. De optionele functie om volledige ondersteuning te bieden voor Helium's LoRaWAN-netwerk als "miner" voor "Proof-of-Coverage" is alleen beschikbaar om te bestellen na goedkeuring door Helium's DeWi. Het bieden van Helium-dataconnectiviteit wordt momenteel al ondersteund. Dezelfde gateway is ook optioneel verkrijgbaar met Helium-ondersteuning als een Light Hotspot zodra de gateway en software goedkeuring hebben gekregen van het DeWi MOC-comité.

De LongAP Pro is beschikbaar voor pre-order en we kijken uit naar dit nieuwe avontuur en hopen de eerste bestellingen zo snel mogelijk te verzenden.

LongAP Pro gateway from skylab

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page