top of page
SkyLabBG.jpg

Stena Line Hoek van Holland Biedt Multi LoRaWAN® Connectiviteit op Zee

Bijgewerkt op: 11 jan.


SkyLab heeft de LoRaWAN® Internet of Things (IoT)-netwerken aan boord van de Stena Line Hollandica veerboot uitgebreid met de SkyNet IoT LoRa® multi-netwerkoplossing, die gelijktijdige toegang tot meerdere LoRa®-netwerken mogelijk maakt.

Traditioneel wordt één netwerkaanbieder ondersteund op elke gateway, wat de sensoren van verschillende aanbieders op een station beperkt, evenals die gebruikt door passagiers, vrachtwagens, trailers en lading, tot één aanbieder. Met de implementatie van de SkyNet IoT multi-netwerkoplossing behoort deze beperking nu tot het verleden. Iedereen aan boord kan nu gebruik maken van meerdere private, commerciële en openbare LoRa®-netwerken zoals The Things Network, The Things Industries, Helium, ThingsIX, Amazon Web Services (AWS) Sidewalk en SkyNet IoT.

Het SkyNet IoT-netwerk is ontworpen om de toevoeging van netwerkaanbieders zoals Connexin, KPN IoT, Netmore, Everynet, evenals private en openbare netwerken per station en locatie mogelijk te maken. De implementatie van de SkyNet IoT LNS (LoRaWAN® Network Server) maakt het LoRaWAN®-station multifunctioneel, waardoor operationele kosten worden verlaagd en milieueffecten worden geminimaliseerd.

Deze oplossing is zeer geschikt voor servicevaartuigen, veerboten, containerschepen, cruiseschepen en andere zeeschepen. Het komt ten goede aan de uitrusting, de mensen aan boord en de lading, en is bijzonder voordelig voor de ongeveer 28.000 vertrekken die Stena Line Hoek van Holland jaarlijks verwerkt. Door gebruik te maken van de SkyNet IoT multi-netwerkoplossing kunnen sensoren nu werken over meerdere operators, waardoor het realiseren van "slimme doelen" mogelijk wordt en dit project voordelig is voor alle belanghebbenden, ongeacht de specifieke toepassing.

Het SkyNet IoT-netwerk stelt gebruikers in staat naadloos te roamen over onderling verbonden netwerken. Met meer dan een miljoen gateways van verschillende verbonden netwerken biedt SkyNet IoT maximale internationale dekking zonder dat er van aanbieder hoeft te worden gewisseld.

LoRaWAN® (Long Range Low Power Wide Area Network) technologie biedt aanzienlijke voordelen voor het bewaken van windmolenparken, objecten, kabels, het volgen van schepen en lading, zoek- en reddingsoperaties, het bewaken van operationele activiteiten, boei- en marinestootkussen drukbewaking, het volgen van activa, en real-time gegevensverzameling over klimaat- en milieu trends en variabiliteit. SkyLab breidt de SkyNet IoT multi-netwerkoplossing uit in samenwerking met andere gateway-eigenaars en plant ook verdere netwerkuitbreiding in de regio Noordzee, Florida Strait en de Golf van Mexico. #LoRa#LoRaWAN#SmartVessels#SmartFeries#SmartVessel#LPWAN#IoTatSea#StenaLine#SkyNet#SkyNetIoT#SkyNet#SkyLab#SkyLabIoT#MultiNetwork#MultiProvider#AmazonSidewalk#ThingsIX#Helium

Stena line schip met Lora Gateway van skylab b.v.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page