top of page
SkyLabBG.jpg

SkyLab tilt IoT-innovatie naar een hoger niveau: LoRaWAN®-gateway op het Vertigo-gebouw van de TU/e drijft slimme oplossingen aan voor een duurzame toekomst!

SkyLab B.V. heeft een LoRaWAN®-gateway geïnstalleerd voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Deze gateway bevindt zich op een hoogte van 75 meter op het Vertigo-gebouw, de afdeling Bouwkunde, op de campus van Eindhoven. De gateway is verbonden met The Things Network and Industries, een wereldwijd, open en gratis Internet of Things-netwerk (IoT), en bestrijkt de universiteitscampus, de stad Eindhoven en meer.

LoRa-technologie staat voor long range, low power en is de nieuwe standaardtechnologie voor IoT-netwerken wereldwijd om slimme IoT-toepassingen mogelijk te maken die enkele van de grootste uitdagingen van onze planeet oplossen: energiebeheer, vermindering van natuurlijke hulpbronnen, controle van vervuiling, efficiëntie van infrastructuur, preventie van rampen, en opent een nieuwe wereld vol met talloze IoT-mogelijkheden. De TU/e gebruikt de gateway om hun kennis te verbeteren en te vergroten, en om te testen, leren en innoveren op het gebied van IoT.

De prestaties van deze gateway zijn al uitstekend; de TU/e ontvangt en verwerkt frequent sensorpakketten vanaf een afstand van 100 km en zal de TU/e en de stad Eindhoven helpen met gratis en open slimme stadsapplicaties. Als u ook geïnteresseerd bent om deel te nemen of op zoek bent naar speciale IoT-oplossingen, neem gerust contact met ons op.


lora Gateway on TU/e building

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page