top of page
SkyLabBG.jpg

Skylab Plaatst gateway op Malta

SkyLab B.V. heeft samen met HandsOn Systems een LoRaWAN™-gateway op Malta geïmplementeerd. Deze samenwerking begon als een pilot voor LoRaWAN™-connectiviteit op het eiland. De geïmplementeerde gateway is een LongAP van HeNet B.V. De LongAP Pro kan worden verbonden met internet via ethernet of 4G/LTE. De LongAP Pro heeft een unieke multi-packet forwarder om gelijktijdig meerdere LoRa-netwerken te ondersteunen (openbaar, privé en/of commercieel), wat de totale eigendomskosten verlaagt en de bruikbaarheid vergroot. De gateway op Malta biedt toegang tot The Things Network (TTN), The Things Industries (TTI) en Helium.

De gateway op Malta wordt momenteel voornamelijk gebruikt voor het monitoren van parkeerplaatsen, maar LoRaWAN™-netwerken maken vele andere "smart city" toepassingen mogelijk. Onder deze toepassingen vallen Asset Tracking en voorraadbeheer, monitoring van afval, verkeersbewaking, bezettingsmonitoring, meten van klimaatgegevens en monitoring van straatverlichting. Het netwerk is openbaar beschikbaar (binnen redelijk gebruik) voor elke individuele gebruiker.

We verwachten dat de pilot succesvol zal zijn en dat dit veel meer mogelijkheden en toekomstige initiatieven zal openen. Als je ook geïnteresseerd bent in LoRaWAN™-oplossingen op Malta of in het implementeren van een gateway op een industriële, commerciële hoogbouw of offshore locatie, neem dan contact met ons op of met Hands-on Systems.Longap Gateway range on Malta

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page