top of page
SkyLabBG.jpg

SkyLab Pallet Tracker

Bijgewerkt op: 11 dec. 2023

SkyLab heeft een nieuwe LoRaWAN® Retrofit Pallet Tracker ontwikkeld, die wordt gepresenteerd op de jaarlijkse leiderschapsconferentie van de National Wooden Pallet & Container Association (NWPCA) 2021. Dit evenement staat gepland van 15-17 september 2021 in het Loews Portofino Bay Resort in Orlando, Florida.

Bezoek de stand van Everynet Pallet Tracking Solutions (#125) om de SkyLab Pallet Trackers in actie te zien. Deze trackers bieden geavanceerde mogelijkheden voor het volgen en traceren van uw pallets, zowel binnen als buiten. Ze zijn ook uitgerust om de temperatuur te meten en schok- en bewegingsrapporten te verstrekken. Met al deze functies in één apparaat wordt het beheer van de veiligheid en beveiliging van uw pallets en hun lading aanzienlijk eenvoudiger.

De sensoren kunnen worden geïntegreerd in elk klantplatform en bieden een eenvoudig en informatief overzicht van al uw gegevens in één oogopslag. Het Pallet Tracker-prototype, met gebruik van LoRaWAN®-technologie, specifiek de SEMTECH LR1110, zorgt ervoor dat gegevens worden verzonden met minimaal stroomverbruik en behoud van een groot bereik.

Geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

LR110 Pallet tracker Van skylab

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page