top of page
SkyLabBG.jpg

Slimme Schepen

SkyLab IoT levert topkwaliteit in internet- en ICT-oplossingen, gespecialiseerd in IoT (Internet of Things), CCTV, Wifi en telefoniesystemen. Onze diensten zijn ontworpen met het oog op de maritieme sector, waaronder beroepsvaart, pleziervaart, offshore-platforms en windmolenparken. Wij bieden wereldwijde verbindingen met hoge prioriteit en geïntegreerde redundantie om continuïteit en betrouwbaarheid te garanderen. Onze geavanceerde systemen stellen gebruikers in staat om op afstand camerabeelden te bekijken en toegang te krijgen tot alle cruciale boordinformatie, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan.
 

Bij SkyLab IoT ontzorgen wij onze klanten volledig door een compleet pakket aan diensten te bieden. Dit omvat deskundig advies, bekabeling, hardware, installatie, service, en beheer en ondersteuning. Klanten hebben één aanspreekpunt voor al deze diensten, wat zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte ervaring.

Daarnaast beschikt SkyLab over de benodigde certificaten en trainingen voor offshore-operaties, waarmee we de hoogste standaarden van kwaliteit en veiligheid waarborgen. We hebben ook samenwerkingsovereenkomsten met 24/7 CTV TRANSFER SERVICES, waardoor we een nog breder scala aan gespecialiseerde diensten kunnen aanbieden. Ontdek hoe SkyLab IoT uw maritieme communicatiebehoeften kan transformeren met onze innovatieve en betrouwbare netwerkoplossingen.
 

bottom of page