top of page
SkyLabBG.jpg

Goederen Beheer

SkyLab is marktleider in het onafhankelijk bieden van geavanceerde locatie- en volg en terugvindsystemen, geschikt voor een breed scala aan toepassingen voor de provisionele markt. 
 

Onze expertise omvat standaardoplossingen als op maat gemaakte, verborgen (product) systemen voor vrijwel elk object of persoon waarvan de locatie of terugvindbaarheid belangrijk is. Of het nu gaat om het beveiligen, observeren, volgen of lokaliseren van goederen, transporten, objecten of personen, wij zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en een zeer deskundige kennis. Onze systemen maken gebruik van laatste telecommunicatiestandaarden zoals 4G, 5G LTE, LTE-M, NB-IoT en LoRaWAN.

We bieden veelzijdige plaatsbepaling mogelijkheden op basis van GPS en GNSS-satellieten, LBS-mastgegevens, WiFi-locatiegegevens en radio bakens. De specialistische, verborgen maatwerk-oplossingen die wij aanbieden, garanderen de hoogste mate van terugvindbaarheid. Deze systemen kenmerken zich door een lange operationele duur, uitgebreide dekking en discretie, en functioneren veelal op plaatsen waar standaardoplossingen tekortschieten. Vertrouw op SkyLab voor betrouwbare en innovatieve locatie- en volgtechnologieën die voldoen aan uw specifieke behoeften. Naast de hardware hosten wij de we de benodigde software, apps en of data en bieden wij de opsporing en repatriëring diensten op no cure no pay basis.    

bottom of page